Presentació

 APRENEM A JUGAR

El meu nom és José Luis Segovia Pérez, alumne de quart B a l'especialització d'educació física dins del grau de magisteri de Primària. Dins d'aquest blog referent a l'assignatura de "Didàctica dels Jocs i les activitats esportives" parlaré sobre les diferents pràctiques al llarg de l'assignatura i diferents reflexions referents als termes més importants de l'assignatura.

En aquest blog, a les entrades tractaré donar la meua opinió respectuosa però crítica sobre els diferents temes a tractar, sempre en busca d'una futura millora i sempre des d'una visió positiva dels mateixos. Confie en què totes aquelles persones que passen per aquest blog comenten la seua opinió per formar una mena de debats per conèixer diferents punts de vista.

Dins d'aquest blog també tractaré de parlar tant com alumne que sóc i les meues experiències al llarg de la meua educació, però donar el meu punt de vista dins de la meua il·lusió de ser docent en un futur, tractant de donar el 100% de mi cap als meus alumnes i tots els integrants que estan al sistema educatiu tot per millorar i evolucionar.






Comentarios

Entradas populares de este blog

Esgrima

Tradició vs Modernitat

Colpbol i Datchball