Bosaball

 BOSSABALL

Dins d'aquesta entrada vaig a parlar i explicar de forma breu l'esport que hem elegit per a la realització de la nostra unitat didàctica, el "Bossaball". 

Cronològicament, el bosaball no va ser la nostra primera el·lecció dins de la primera llista d'esports alternatius per realitzar la unitat didàctica, ja que el primer va ser el "quidditch", ja que al meu grup hi han tres persones molt fanàtiques de la saga de "Harry Potter". Desprès del canvi del "quidditch", apostarem per el "colpbol", ja que en la meua experiència personal amb aquest esport a l'educació secundària va ser un esport el qual vaig guadir molt amb la seua pràctica, però com ja va ocòrrer amb el "quidditch" estava seleccionat per altre grup.

 Desprès de la segona negativa amb l'elecció d'esport, indagàrem en busca d'altres esports alternatius, i tal sigué la nostra sorpresa i interès per el "bossaball" que sense pensar-ho un moment decidírem focalitzar la nostra unitat didàctica en aquest esport tan divertit i vistós.

 Un dels principals motius de l'elecció del mateix va ser la gran atracció que pot trobar l'alumnat al veure als jugadors i jugadores del esport saltant en un matalàs per colpejar la pilota, la qual cosa no han vist en la seua vida segurament i es poden relacionar amb algunes intal·lacions d'oci que els més menuts visiten quan poden o en ocasions especials, com és el cas dels parcs "Fun Jump". 

A continuació trobarem un vídeo on es podran veure unes nocions inicials sobre aquest esport tan peculiar i singular.

 

Comentarios

  1. Aquesta entrada sobre l'esport alternatiu de Jose m'ha semblat molt interessant, ja que ens parla d'un esport que mai abans havia escoltat parlar, i en aquesta reflexió podem conèixer totes les regles i tècniques del joc. Per tant, s'entén perfectament el bossaball i el video adjuntat també complementa la informació. A més a més, el llenguatge és atractiu i no hi ha faltes d'ortografia.
    Li pose un 9,5.

    ResponderEliminar
  2. Me parece muy interesante que relaciones tu reflexión con Harry Potter. Creo que si lo enfocas en el aula de la misma manera, lograrás un interés muy alto con el alumnado. Como complementariedad, el video me parece una idea fantástica!
    Mi nota es un 10

    ResponderEliminar
  3. Hola Jose Luis. He de decir que aunque el Bossa Ball no hubiera sido vuestra primera opción me parece una elección muy acertada. Ya que este deporte es menos conocido que el quidditch o el colpbol. Además el terreno de juego es muy original y tiene pinta de ser un deporte motivador y lúdico. La redacción está muy bien efectuada y clara. Por todo esto mi nota es 9.

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

Esgrima

Tradició vs Modernitat

Colpbol i Datchball